Eleiko Hybrid Plyo Box 3 in 1 platforma

Prekės kodas: 3085773

Eleiko Hybrid Plyo Box 3-in-1“ yra puikus priedas treniruotėms namuose ar komercinėse sporto salėse. Ši plyo platforma yra lengva, todėl ją lengva pakreipti, o aukštį galite lengvai reguliuoti pagal savo lygį. Jums nebereikia pirkti trijų atskirų plyo platformų, nes siūlomi 3 skirtingi aukščio variantai: 51 cm, 63 cm ir 76 cm.

Eleiko
Pirkdami gausite lojalumo taškų, kurių vertė 2.95 €
Gamintojas
Eleiko
Prekės kodas
3085773
Svoris
14 kg
Garantija
1 metai
Ilgis
762 mm
Atsiimkite Klaipėdos sandėlyje
0.00 €
DPD kurjeris Saugu ir patogu!
6.98 €

Eleiko Hybrid Plyo Box 3 in 1 platforma aprašymas

3 AUKŠČIO POZICIJOS

Eleiko Hybrid Plyo Box 3 in 1 minkšta platforma siūlo 3 skirtingus aukščio variantus: 51 cm, 61 cm ir 76 cm. Gali būti naudojamas tradiciniams šuoliams, siekiant pagerinti šokinėjimo įgūdžius, greitį ir judrumą arba įtraukti atsispaudimus, įtūpstus ir nusileidimus su ištiestomis rankomis į savo treniruočių rutiną.

TINKAMA KOMERCINIAM NAUDOJIMUI

Pliometrinė treniruotė gali padėti lengvai sustiprinti apatinę kūno dalį, greitį ir stabilumą, ir yra skirta dinamiškiems pratimams. „Eleiko Hybrid Plyo Box platformos“ yra universali įranga, kuri suteiks jums stabilų pagrindą, reikalingą CrossTraining, funkcinėms, aerobinėms treniruotėms ar fizinei terapijai. Tinka namų vartotojams ar profesionaliems sporto klubams, treniruoklių salėms karinėse bazėse, viešbučiuose, nakvynės namuose ir reabilitacijos centruose.

Suprojektuota Ilgam Tarnavimui

EPP putų konstrukcija idealiai tinka visiems treniruočių aplinkoms; tai yra medžiaga su dideliu tankiu ir patvariu paviršiumi, kuris išlaiko svorį intensyviai naudojant. Dėžė sveria 14 kg, užtikrindama stabilumą, bet tuo pačiu metu išlieka lengvai manevruojama. Maksimalus apkrovimas yra 150 kilogramų.


Perdirbtos EPP putos

Eleiko Hybrid Plyo Box derina smūgio sugeriamąją galimybę su tvirtu stabilumu. Jauskite pasitikėjimą atlikdami šuolius ir atsistokite saugiai su stabilia, subalansuota konstrukcija, jungiančia putų minkštumą, apsaugantį blauzdikas, ir stabilų paviršių po kojomis. EPP neabsorbuoja drėgmės ir gali atlaikyti įvairias temperatūras, užtikrindama, kad plyo dėžė išliks funkcionali skirtingose klimato sąlygose ir treniruočių vietose.

Pilna specifikacija

Svoris
14 kg
Garantija
1 metai
Ilgis
762 mm
Aukštis
630 mm
Plotis
508 mm
EVOLVE

Evolve Soft Plyo Box 3-in-1“ yra puikus priedas treniruotėms namuose ar komercinėse...
*Įsigykite išsimokėtinai 7.15 € / mėn
EVOLVE

Universali Evolve medinė crossfit šuolių platforma 3-in-1, integruotos trys aukščio...
*Įsigykite išsimokėtinai 5.42 € / mėn
EVOLVE

Evolve minkštų šuolių platformų komplektas, skirtas šuolių ir funkcinėms treniruotėms.
*Įsigykite išsimokėtinai 44.97 € / mėn

Minkšta LMX1297.MULTI šuolių platforma. Didelis svoris, tvirtumas užtikrina stabilumą...
*Įsigykite išsimokėtinai 14.13 € / mėn