Evolve TPU uretaninė gira 8 kg - 36 kg

Prekės kodas: EV-KB-TP
Evolve TPU uretanu dengtos varžybinės giros. Galite rinktis iš plataus diapozono - 8 kg / 12 kg / 16 kg /20 kg. Užsisakant didesnį kiekį, galime pagaminti svorius su sporto klubo ar įmonės logotipu. Kokybiška, ilgaamžiška uretano danga net dukart patvaresnė, nei guma ir patikimai tarnauja net komercinėje aplinkoje.
EVOLVE
Pirkdami gausite lojalumo taškų, kurių vertė 1.3 €
Gamintojas
EVOLVE
Prekės kodas
EV-KB-TP-8
Garantija
3 metai
Atsiimkite Klaipėdos sandėlyje
Antradienį, Balandžio 30 d. 0.00 €
DPD kurjeris Saugu ir patogu!
Antradienį, Balandžio 30 d. 6.98 €

Evolve TPU uretaninė gira 8 kg - 36 kg aprašymas


YPATINGAI TVIRTA URETANO DANGA

Uretanas – net dvigubai patvaresnis, nei guma. Dažyto metalo giros ilgainiui gali imti rūdyti, dažai – lupinėtis, o guma – atsilupti ir skilinėti. Tuo tarpu uretanas neturi jokio specifinio kvapo, yra atsparus karščiui, UV spinduliams, net natūraliam nusidėvėjimui. Evolve uretaninės giros yra ypatingai patvarios, o jų puiki estetinė išvaizda išliks nepakitusi daugybę metų. Šios giros – puiki investicija tiek namuose, tiek ir sporto klube – kartą įsigijus naudosite kur kas ilgiau, nei gumuotas, plienines ar kitokio tipo giras. Uretano danga taip pat puikiai saugo grindų dangą ir sportinį inventorių nuo įbrėžimų ir pažeidimų, bei slopina garsą treniruočių metu.

PUIKUS PASIRINKIMAS PROFESIONALIAM NAUDOJIMUI

Papildykite savo sporto klubą treniruočių inventoriumi, kuris atitinka jūsų sporto klubo įvaizdį. Šias giras jūsų pageidavimu priderinsime prie interjero – užsakius didesnį kiekį lazeriu išpjausime ir uretanu įliesime jūsų logotipą bei pasirinktą spalvą. Evolve įranga gali būti pritaikyta būtent prie jūsų sporto salės įvaizdžio ir dizaino.

IŠSKIRTINIS PATVARUMAS

Viduje esantis metalo lydinys – patvarus ir atsparus rūdims bei deformacijai, o preciziškas liejimas užtikrina maksimalų išmatavimų tikslumą. Dėl savo išskirtinių savybių uretano danga patikimai tarnauja labai ilgai, todėl Evolve uretaninės giros ypatingai tinka sporto klubams, karinėms bazėms, viešbučių ir kitokio tipo komercinės paskirties sporto salėms. Jos patikimai atlaikys net nuolatines intensyvias treniruotes.

ATITINKA VARŽYBINIUS STANDARTUS

Skirtingai, nei įprastos giros, varžybinės gaminamos iš vientiso lydinio bei atitinka tarptautinius varžybų standartus. Nepriklausomai nuo svorio, girų dydis, skersmuo ir visi išmatavimai yra vienodi. Dėl šios priežasties giros puikiai tinka tiek siekiant pereiti prie sunkesnių svorių išlaikant tinkamą, vienodą pratimo technikos atlikimą. Tvirta, chromuota metalo rankena ne tik stilingai blizga, bet ir yra žymiai patogesnės atliekant pasikartojančius pratimus, nei gryno metalo tekstūrinės dangos rankenos.

Pilna specifikacija

Garantija
3 metai
EVOLVE

Evolve guminės giros, išlietos iš tvirto metalo lydinio. Plokščias girų pagrindas...
Plačiau
EVOLVE

Evolve tvirto bei kokybiško geležies lydinio giros. Plokščias girų pagrindas užtikrina...
Plačiau

Elite TPU uretanu dengtos varžybinės giros. 28 kg. Užsisakant didesnį kiekį, galime...
*Įsigykite išsimokėtinai 1.71 € / mėn
EVOLVE

Evolve giros pagamintos iš aukštos kokybės ketaus. Paviršius padengtas specialiu...
Plačiau