Evolve Soft Ply Box 3 in 1 platforma

Prekės kodas: EV-PF-SP-300

Evolve Soft Plyo Box 3-in-1“ yra puikus priedas treniruotėms namuose ar komercinėse sporto salėse. Ši plyo platforma yra lengva, todėl ją lengva pakreipti, o aukštį galite lengvai reguliuoti pagal savo lygį. Jums nebereikia pirkti trijų atskirų plyo platformų, nes siūlomi 3 skirtingi aukščio variantai: 51 cm, 61 cm ir 76 cm.

EVOLVE
Pirkdami gausite lojalumo taškų, kurių vertė 0.85 €
Gamintojas
EVOLVE
Prekės kodas
EV-PF-SP-300
Svoris
27 kg
Atsiimkite Klaipėdos sandėlyje
Penktadienį, Kovo 29 d. 0.00 €
DPD kurjeris Saugu ir patogu!
Pirmadienį, Balandžio 1 d. 9.98 €
DPD kurjeris su užnešimo paslauga
Pirmadienį, Balandžio 1 d. 30.00 €

Evolve Soft Ply Box 3 in 1 platforma aprašymas

3 AUKŠČIO POZICIJOS

Evolve Soft Plyo Box 3 in 1 minkšta platforma siūlo 3 skirtingus aukščio variantus: 51 cm, 61 cm ir 76 cm. Gali būti naudojamas tradiciniams šuoliams, siekiant pagerinti šokinėjimo įgūdžius, greitį ir judrumą arba įtraukti atsispaudimus, įtūpstus ir nusileidimus su ištiestomis rankomis į savo treniruočių rutiną.


TINKAMA KOMERCINIAM NAUDOJIMUI

Pliometrinė treniruotė gali padėti lengvai sustiprinti apatinę kūno dalį, greitį ir stabilumą, ir yra skirta dinamiškiems pratimams. „Evolve Soft Plyo platformos“ yra universali įranga, kuri suteiks jums stabilų pagrindą, reikalingą CrossTraining, funkcinėms, aerobinėms treniruotėms ar fizinei terapijai. Tinka namų vartotojams ar profesionaliems sporto klubams, treniruoklių salėms karinėse bazėse, viešbučiuose, nakvynės namuose ir reabilitacijos centruose.


ANGLIES PLUOŠTO DIZAINAS

Plyšimui atsparus paviršius sukurtas su modernia anglies išvaizda. Tvirtas, anglies pluošto dizaino PVC paviršius yra lengvai valomas, o jo dizainas puikiai tinka bet kokiai sporto erdvei. Evolve logotipas ir aukščio indikacija pavaizduota ryškia, lengvai matoma spalva. Neslystantis paviršius padeda išlaikyti pėdas ant platformos net ant platformos esant prakaitui.


SMŪGIUS SUGERIANTIS UŽPILDAS

Didelio tankio porolonas suteikia patogią, bet tvirtą ir saugią atramą atliekant daugelį plyometrinių pratimų. Tai taip pat sumažina poveikį klubo, kelio ir čiurnos sąnariams nusileidus ir sumažina traumų riziką.

Pilna specifikacija

Svoris
27 kg
EVOLVE

Evolve minkštų šuolių platformų komplektas, skirtas šuolių ir funkcinėms treniruotėms.
*Įsigykite išsimokėtinai 44.97 € / mėn
EVOLVE

Universali Evolve medinė crossfit šuolių platforma 3-in-1, integruotos trys aukščio...
*Įsigykite išsimokėtinai 5.42 € / mėn
Crossmaxx Equipment

Minkšta LMX1297.MULTI šuolių platforma. Didelis svoris, tvirtumas užtikrina stabilumą...
*Įsigykite išsimokėtinai 14.13 € / mėn