Evolve gumuota gira 4 kg - 10 kg

Prekės kodas: EV-KB-RB
Evolve guminės giros, išlietos iš tvirto metalo lydinio. Plokščias girų pagrindas užtikrina maksimalų stabilumą, o neslystančios rankenos leidžia tvirtai suimti pratimų metu. Priklausomai nuo giros svorio, skiriasi ir giros rankenos diametras. Guminė danga ne tik užtikrina tylų darbą, bet ir apsaugo metalą nuo pažeidimų, įbrėžimų ir rūdžių.
EVOLVE
Pirkdami gausite lojalumo taškų, kurių vertė 0.3 €
Gamintojas
EVOLVE
Prekės kodas
EV-KB-RB-4
Garantija
2 metai
Atsiimkite Klaipėdos sandėlyje
Penktadienį, Kovo 29 d. 0.00 €
DPD kurjeris Saugu ir patogu!
Antradienį, Balandžio 2 d. 4.99 €

Evolve gumuota gira 4 kg - 10 kg aprašymas


IŠSKIRTINIS PATVARUMAS

Viduje esantis metalo lydinys – patvarus ir atsparus rūdims bei deformacijai, o preciziškas liejimas užtikrina maksimalų išmatavimų tikslumą ir tvirtą struktūrą. Šios giros išlaikys savo formą net po ilgo intensyvaus naudojimo. Dėl savo išskirtinių savybių ypatingai tinka ne tik asmeniniam naudojimui, bet ir sporto klubams, karinėms bazėms, viešbučių ir kitokio tipo komercinės paskirties sporto salėms.

FUNKCIONALUMAS IR PATOGUMAS

Gumos danga ne tik užtikrina maksimalų girų ilgaamžiškumą, bet ir apsaugo grindis nuo pažeidimų ir slopina treniruočių metu sukeltą garsą. Rankenos paviršius – itin svarbus. Puikiai suformuota, subalansuota chromuota metalinė rankena ne tik stilingai blizga, bet ir yra patogesnės atliekant pasikartojančius pratimus, nei gryno metalo tekstūrinės dangos rankenos.

PUIKUS PASIRINKIMAS SKIRTINGIEMS POREIKIAMS

Giros padeda patikimai treniruoti viso kūno raumenis grupinių ar individualių jėgos, funkcinių, crossfit treniruočių metu. Skirtingo dydžio, skersmens ir rankenos storio Evolve giras galite įsigyti nuo 4 kg iki 32 kg svorio. Plokščia giros apačia suteikia maksimalaus stabilumo ir užtikrina, kad gira neklibės padėta ant grindų ar kitokio tam skirto paviršiaus.

Pilna specifikacija

Garantija
2 metai
EVOLVE

Evolve giros pagamintos iš aukštos kokybės ketaus. Paviršius padengtas specialiu...
Plačiau
EVOLVE

Evolve tvirto bei kokybiško geležies lydinio giros. Plokščias girų pagrindas užtikrina...
Plačiau

Elite TPU uretanu dengtos varžybinės giros. 28 kg. Užsisakant didesnį kiekį, galime...
*Įsigykite išsimokėtinai 1.71 € / mėn
EVOLVE

Evolve TPU uretanu dengtos varžybinės giros. Galite rinktis iš plataus diapozono - 8 kg...
*Įsigykite išsimokėtinai 2.50 € / mėn
Plačiau