Evolve Prime Series kamado kepsninė - The Beauty

Prekės kodas: EV-KG-PR-BT

Evolve Prime Series kamado kepsninės The Beauty (bizgiu pavršiumi). Lengva transformuoti iš lėto kepimo žemoje temperatūroje į aukštas temperatūras išlaikančią picų krosnį. Dviejų zonų kepimo sistemos dėka galėsite paruošti maistą tiesioginėje ir netiesioginėje kaitroje net vienu metu. Rinkitės kamado kepsninės išorės komplektaciją pagal savo poreikius ir nemokėkite papildomai už priedus, kurių jums gali ir neprireikti. Papildomai gausite reikalingiausius aksusuarus: peleninę, pelenų žarsteklį, grotelių žnyples, puodų ar kitų priedų laikiklį, kepsninės uždangalą ir 2 zonų kepimo grotelių sistemą su pusmėnulio formos karščio deflektoriais.

Šiai prekei taikomas NEMOKAMAS PRISTATYMAS Lietuvoje!
Garantija visam naudojimo laikotarpiui!*

EVOLVE
Pirkdami gausite lojalumo taškų, kurių vertė 5.95 €
Gamintojas
EVOLVE
Prekės kodas
EV-KG-PR-BT-FLW
Svoris
105 kg
Garantija
korpusui - visam naudojimo laikotarpiui, visoms kitoms dalims - 2 metai
Skersmuo
24" / 61 cm
Atsiimkite Klaipėdos sandėlyje
Penktadienį, Kovo 29 d. 0.00 €
DPD kurjeris Saugu ir patogu!
Antradienį, Balandžio 2 d. 0.00 €

Video apžvalga

Evolve Prime Series kamado kepsninė - The Beauty aprašymas

UNIVERSALIAUSIA KEPSNINĖ RINKOJE

Daugiau nebereikės vargintis įsigyti bei sutalpinti skirtingus maisto gamybos prietaisus, norint į pagalbą pasitelkti skirtingus maisto ruošos būdus. Išskirtinis dizainas, puikus šilumos išlaikymas ir keramikiniai karščio deflektoriai užtikrina, kad Evolve Prime Serijos kamado kepsninė būtų ko gero universaliausia rinkoje. Joje galite kepti lyg orkaitėje, skrudinti, rūkyti, troškinti. 2 kepimo znoų sistemos pagalba galite sukurti skirtingas karščio zonas ir gaminti maistą dviem skirtingais būdais vienu metu.

Niekas nepranoks unikalaus šaltai namie rūkyto kumpio skonio. Prime serijos kamado kepsninėje galėsite šaltai rūkyti sūrį, lašišą, riešutus, česnaką, dešreles ir kitą maistą papildomai į pagalbą pasitelkę šalto dūmo generatorius.




Paverskite savo Evolve Prime serijos kamado kepsninę premium klasės rūkykla. Rūkytų skonių pasirikimas toks platus, kad kiekvienas ras sau skaniausius variantus. Tinkamai paruoštas kietas mėsos pjausnys taps sultingu kasneliu, kurio paragavus pirštelius apsilaižysite. O svarbiausia - kamado naudotis labai paprasta.



Koks vaizdas pirmiausia šauna į galvą, kai kalbama apie tobulai iškeptą kalakutą? Greičiausiai įsivaizduojate tobulai minkštą, tolygiai iškepusią sultingą mėsą apsuptą traškią apksrudusia plutele. Skrudinimas - vienas iš patikimiausių išbandytų ir patikimų būdų pagaminti tobulus patiekalus praktiškai be jokio papildomo pasiruošimo. Išbandykite skrudinimą kamado kepsninėje ir daugiau niekuomet nebenorėsite grįžti prie orkaitės.



Niekas negali prilygti maistui, iškeptam tiesiai virš atviros ugnies. Šis metodas labai paprastas, o tokiu būdu kepto maisto skonis fantastiškas. Jei norite pagaminti garantuotą vakarėlio hitą arba nustebinti draugus, uždekite ugnį kamado kepsninėje ir pradėkite.



Kepsnių skrudinimas - vienas esminių kepimo būdų. Jis būtinas siekiant išgauti tobulą skonį, tekstūrą apsuptą traškia, apskrudusia mėsos (ar daržovių) plutele. Tokiu būdu apskrudinę mėsą ne tik sutrumpinsite kepimo laiką, bet ir pagyvinsite karamelizuotą skonį, ypač jei skrudinate prieš lėtą kepimą.



Evolve kamado kepsninė - daugiafunkcinė. Kadangi ji sugeba pasiekti itin aukštą temperatūrą, kepdami picą kamado kepsninėje puikiai atkartosite skonį, išgaunamą picerijose.



GRILIS VISIEMS METŲ LAIKAMS - KEPKITE APVALIUS METUS

Dauguma galvoja, kad mėgautis lauke keptu maistu galima tik vasarą, o likusius metus galima pamiršti apie skanutėlius namie rūkytus ar keptus patiekalus, bet mes norime pakeisti jūsų požiūrį. Evolve kamado kepsninė leidžia mėgautis mėgstamiausiais patiekalais kiaurus metus. Neleiskite krentantiems lapams, lietui ar net sniegui užkirsti kelią pasilepini patiems ar pamaloninti šeimą.





IŠSKIRTINAI SAUGI PAKUOTĖ

Patvarus keramikinis korpusas sveria beveik 120 kg ir yra patikimai supakuotas siekiant užtikrinti, kad vartotojai gaus savo kepsninę nepažeistą. Kepsninės korpusas tvirtai apsuptas tankia polistirolo puta - tokiu būdu užkertamas kelias pažeidimams pristatymo metu. Aksesuarai saugiai patalpinti kepsninės viduje, o pakavimo juostos papildomai sutvirtina dėžę, kad ši išliktų standi ir neprasivertų.


Dar 2020-aisiais, kai pasaulį spaudė pandemija, karantinas pakeitė vartotojų pietavimo poreikius. Būtent tuomet žmonės ėmė ieškoti daugiau būdų pagaminti restoran lygio šedevrus namuose ir nustebinti savo šeimę skaniausiais patiekalais. Su kamado BBQ kepsnine galite tapti tikru šefu savo namuose.

Pristatome jums Evolve Prime serijos kamado kepsninę. Padedame žmonėms pamiršti apie prašmatnius restoranus ir daugiau laiko leisti lauke, bendraujant su žmonėmis skanaujant puikius patiekalus. Sveiki atvykę į lengvai pagaminamo maisto pasaulį!

KODĖL VERTA RINKTIS MUS? PRASMINGAS PASIRINKIMAS

Rinkoje yra platus kamado kepsninių pasirinkimas, tačiu dažniausiai tiekiami baziniai variantai be jokių papildomų priedų ar galimybių pasirinkti komplektaciją.




Jau nekalbant apie tai, kad dauguma kepsninių sukurtos nesutelkiant viso dėmesio į smulkmenas ir kokybę. Elitiniai prekiniai ženklai siūlo kamado kepsnines už dvigubai didesnę kainą, taigi kartu nesiūlo geriausio kainos / kokybės santykio. Tuomet nusprendėme, kad metas evoliucionuoti.

Štai tada ėmėme kurti ko gero geriausią kamado kepsninę rinkoje, kuri galėtų būti naudojama rūkyti, kepti, skrudinti, gruzdinti.



SENASIS GRILIS NEILGAI TARNAVO? NESIJAUDINKITE, MES JUMIS PASIRŪPINSIME.

Kamado kepsninės pagamintos iš aukštos kokybės, ypatingai storos keramikos, kuri gamybos metu įkaitinama iki 1200°C, taigi galite būti užtikrinti, kad ji tarnaus jums ilgus metus.

GARANTIJA VISAM NAUDOJIMO LAIKOTARPIUI

Mes taip pat suteikiame garantiją visam naudojimo laikotarpiui*, tad jums nbereikės rūpintis kito grilio pirkimu.




Tik su Evolve galėsite rinktis dvi skirtingas paviršiaus tekstūras, išorės komplektaciją ir gauti reikalingiausius aksesuarus.

KUO IŠISKIRIME IŠ KITŲ?

Visuose savo gaminamuose produktuose įtraukiame kūrybinį aspektą. Kuriame dizainus, kurie turėtų tikslą, išspręstų problemą ir pabrėžtų grožį bei gerąsias savybes. Sukūrėme išskritinį deimanto formos raštą, kuris išsiskiria iš kitų ir įneša futuristinės prabangos jūsų terasai.



DVI PAVIRŠIAUS TEKSTŪROS

Galite rinktis du skirtingus paviršius:

  • Blizgus - THE BEAUTY 
  • Matinis - THE BEAST 


Abu variantai turi personalizuotas išorės komplektacijas ir išskiritinį deimanto formos raštą.




Jei ieškote urbanistinio, tvirto, grubaus stiliaus - pažiūrėkite į mūsų stipruolį - The Beast.

Unikalus matinis paviršius kelis kartus apdorotas karščiu ir degintas patikimais metodais be jokios glazūros, dėl to paviršius neturi jokių vidinių trūkinėjimų, primenančių voratinklį.

SU MATINIU KAMADO - THE BEAST - DAUGIAU NEBUS JOKIŲ PAVIRŠIAUS ĮTRŪKIMŲ, PRIMENANČIŲ VORATINKLĮ

Keturkampio deimanto formos raštas ir blizgus paviršius pabrėžia stilių, eleganciją ir prašmatnumą bei išryškina rafinuotą, kosmopolitišką skonį jūsų terasoje. Jei būtent to ir ieškote - rinkitės gracingą ir skoningą, blizgantį Evolve kamado - The Beauty.




PERŽVELKITE GERIAUSIAS SAVYBES

KAMINAS

Ne paslaptis, kad norint mėsą ar žuvį tobulai išrūkyti prireikia nemažai laiko, o oro sąlygos gali keistis bet kuriuo metu. Mūsų viršutinės sklendė su stogeliu užtikrina, kad galėsite maistą gaminti net ir lietuje nesibaimindami, kad lietus sugadins jūsų maistą.

4 reguliuojami oro srauto lygiai bei prireikus maksimalios oro traukos - galimybė nustumti kaminą į šoną. Ši savybė ypatingai svarbi norint greitai pasiekti maksimalią temperatūrą, ypatingai kepant picas ar skrudinant kepsnius.

Dažniausiai kitų prekinių žeklų kamado kepsninių kaminai neturi apsauginio dangtelio nuo lietaus, tai tampa didele problema, jei maistą ketinate gaminti ilgą laiko tarpą (pvz. rūkymas ar lėtas kepimas). Dangtelio dėka net lyjant lietui šis nepatenka ant maisto ir kartu negesina ugnies.

APATINĖ SKLENDĖ

Oro srautas ypatingai svarbs norint pasiekti ir išlaikyti idealią norimą temperatūrą. Evolve kamado turi viršutinę sklendę (kaminą) ir apatinę. Vidaus temperatūrą lengviausia kontroliuoti apatinės sklendės pagalba. Norint užgęsinti kepsninę, po naudojimo geriausia uždaryti abi sklendes ir leisti ugniai natūraliai užgesti.

STIKLO PLUOŠTO TARPINĖ

Nors dauguma gamintojų rekasi integruoti stiklo pluošto tarpines mūsų Evolve kamado aprūpintas stiklo pluošto tarpine, kuri užtikrina geresnį šilumos sulaikymą ir apsauginį barjerą tarp dangčio ir korpuso.

Tokiu būdu lengviau išlaikyti norimą temperatūrą. Skirtingai, nei veltinio, stiklo pluošto tarpinės atsparios ugniai, pelėsiui, susidėvėjimui bei karščiui.

Skirtingai, nei stiklo pluošto, veltinio tarpinės turi būti nuolat keičiamos ir saugomos nuo drėgmės bei aukštų temperatūrų, nes gali būti lengvai pažeistos. Suplyšusi arba apdegusi veltinio tarpinė nebesuteikia ukštos kokybės šilumos sulaikymo ir atitinkamai turite skirti daugiau laiko bei pastang, norėdami išgauti bei palaikyti reikalingą temperatūrą.

HOVER-HINGE SISTEMA BEI UŽRAKTAS

Norint atidaryti kamado nebereikia turėti kalno raumenų, nes Evolve kamado integruota Hover Hinge sistema leidžia lengvai pakelti dangtį vienu piršteliu ir atleisti bet kuriame aukštyje. Sandarus užraktas leidžia ilgiau išlaikyti norimą temperatūrą. Užrakinkite karštį viduje!

2-ZONŲ KEPIMO SISTEMA

Kiti prekiniai ženklai gali pasiūlyti jums paprastas kepimo groteles, mes į komplektaciją įtraukėme dviejų zonų kepimo sistemą su dviem pusmėnulio formos karščio deflektoriais.

Ši sistema leidžia sukurti dvi skirtingas temperatūrų zonas ir blokuoti tiesioginę kaitrą iš vienos ar abejų pusių, kad galėtumėte kepti kepsnius,  daržoves ar net skrudinti duoną vienu metu.

Kepimo grotelių sistema taip pat gali būti išdėstoma per du aukštus, tokiu būdu vartotojui suteikiama dar didesnė maisto gamybos kontrolė.

Mes taip pat pasirūpinome, kad vartotojai turėtų maksimalų kepimo plotą, atsižvelgiant į kamado korpuso dydį.

51 cm grotelių skersmuo reiškia, kad turėsite daugiau ploto savo patiekalams. Nors 2-5 cm lyginant su kitais prekiniais ženklais neatrodo labai daug, galiausiai susideda maždaug 8-21% kepimo paviršiaus ploto, o tai yra maždaug 2-3 vidutinio dydžio mėsainiai.

JUODA GLAZŪRA DENGTI DEFEKTORIAI

Dauguma prekinių ženklų tiekia įprastus keramikinius karščio deflektorius, kurie atlieka savo paskirtį, bet yra sunkiai valomi, prie jų lengvai prikimba riebalai, o dėl greitų temperatūros pokyčių jie yra linkę greičiau skilinti. Mes sukūrėme karščio deflektorius unikaliu nesibraižančiu, juoda glazūra dengtu pavuršiumi, kuris išsprendžia visas šias problemas, yra lengvai valomas ir užtikrina didesnį patvarumą.

Kodėl juoda glazūra dengti deflektoriai pranašesni už įprastus? Pirmiausia, jie lengvai valomi. Kadangi nuo maisto riebalai varva būtent ant jų, deflektoriai susitepa vos po kelių naudojimų. Juoda glazūra dengtus deflektorius nuvalysite vos keliais mostais.

Kitas puikus privalumas - juoda glazūra dengti deflektoriai lengviau išlaiko greitus temperatūrų svyravimus, nei įprasti, dėl to yra atsparesni skilinėjiimui. Štai kaip po kurio naudojimo laiko atrodo įprasti keramikiniai deflektoriai dėl drėgmės, maisto likučių ir greitų temperatūrų pokyčių.

PREMIUM TERMOMETRAS

Premium klasės termometras su plačiu temperatūrų diapazonu bei jautriu jutikliu leidžia tiksliai išmatuoti vidaus temperatūrą neatidarant dangčio. Termometras taip pat turi rekomenduojamus temperatūrų rėžius skirtingiems masto gamybos būdams.



Štai kaip atrodo premium termometras, lyginant su kitų prekinių ženklų mažais įprastais termometrais, kurie naudojami daugumoje modelių.

RINKITĖS SAU TINKAMIAUSIĄ - FULL ARBA SOLO

Išsirinkite norimą išorės komplektaciją. Jei planuojate įsirengti lauko virtuvę arba jau turite vietą, kur norite laikyti kamado kepsninę - nebūtina papildomai mokėti už vežimėlį ar lentynėles. Rinkitės SOLO versiją ir gausite Evolve kamado kepsninę be vežimėlio ir lentynėlių, bet su visais išvardintais priedais.

Sukurkite savo svajonių lauko virtuvės erdvę su Evolve Prime serijos kamado kepsnine ir rinkitės, už ką norite mokėti. Šatai keli pavyzdžiai, kaip Evolve Econ serijos kamado kepsninė atrodo lauko virtuvėje.

FULL KOMPLEKTACIJA SU VEŽIMĖLIU IR LENTYNĖLĖMIS

Norite įsigyti Evolve kamado, tačiau nežinote, kur jį laikyti? Rinkitės FULL komplektaciją ir papildomai gausite vežimėlį ir pasirinktas lentynėles.

kamado korpusas patikimai priglunda prie vežimėlio. Aukštos kokybės plieno konstrukcija suteikia išskirtinio patvarumo lauko sąlygomis, kad galėtumėte laikyti kamado kepsninę lauke kiaurus metus. Padidinti ratukai leidžia lengvai perkelti kepsninę į norimą vietą terasoje ar sode.

Padidinti ratukai su stabdžiais užtikrina, kad kamado kepsninė nejudės, kol jūs gaminsite savo mėgiamiausius patiekalus.

Lentynėlių dėka turėsite daugiau vietos paruošti maistą ar laikyti aksesuarus. Galite rinktis:

  • Juodos medienos lentynėlės - aukštos klasės premium išvaizda. Natūrali medienos tekstūra bei juoda spalva puikiai papildo kamado dizainą. Jas gali tekti keisti šiek tiek dažniau, nei plastikines ar metalines, tačiau niekas nepranoksta medienos kokybės ir išvaizdos, kurią turi juodos medienos lentynėlės. 
  • Skirtingai, nei mediena, metalinės lentynėlėsyra atsparios UV spinduliams, puvimui ir yra beveik nesunaikinamos.

REIKALINGIAUSI AKSESUARAI

Mums rūpi galutinis vartotojas. Štai kodėl pasirūpinome, kad visi reikalingiausi aksesuarai, palengvinantys priežiūrą bei naudojimą, būtų įtraukti į kompplektą.

Papildomų priedų rinkinį sudaro: 

  • Peleninė. Lengvai naudojamas ištraukiamo stalčiuko dizainas leidžia be vargo pašalinti pelenus po kiekvieno naudojimo.
  • Picos akmuo. Būtinas picų mylėtojų aksesuaras.
  • Grotelių žnyplės. Puikus įrankis, skirtas perkelt karštas epimo groteles.
  • Uždangalas nuo lietaus. Vandeniui atsparaus audinio dėka kamado išliks sausas ir visuomet paruoštas naudojimui.




RINKITĖS SAU TINKAMIAUSIĄ VARIANTĄ

KAS YRA KAMADO KEPSNINĖ IR KAM JI GALI BŪTI NAUDOJAMA?

Kamado kepsninių pavadinimas kilo iš japoniško maisto gamybos įrenginio. Tai - universalus grilis, kurio dėka galima maistą tiek rūkyti žemose temperatūrose, tiek ir skrudinti ar net kepti picas itin aukštoje. Keraminė konstrukcija puikiai sulaiko karštį viduje, kad galėtumėte lengvai pasiekti ir palaikyti norimą temperatūrą. Jis taip pat reikalauja kur kas mažiau anglių, nei tradicinė kepsninė. Jo dėka kaskart pagaminsite tobulus patiekalus tarsi tikri šefai.

RECEPTAI

Pradžiai pateikiame kelis receptus, kuriuos galite išbandyti savo Evolve kamado kepsninėje.

Sviestiniai mėsainiai

Reikės:

  • 1 kg jautienos
  • 120g šaldyto sviesto
  • 1 vidutinio dydžio pjaustyto svogūno
  • 7 sūrio riekelių
  • druskos ir pipirų
  • 2 šaukštų daržovių aliejaus
  • bandelių


Procesas:

  • Įkaitinkite Evolve Kamado kepsninę iki 200°C.
  • Tuo tarpu smulkia tarka sutarkuokite sviestą.
  • Svestą sumaišykite su malta mėsa, sviestu, druska ir pipirais.
  • Iš gautos masės formuokite maždaug 6-7 mėsainius, maždaug 1-1.5 cm storio.
  • Paruoškite kepsninę tiesioginiam kepimui uždėdami kepimo groteles. Lengvai pateptkite groteles aliejumi ir ant viršaus dėkite mėsainius. Kepkite maždaug 4-5 minutes.
  • Kol mėsainiai kepa, sudėkite bandeles ir leskite vienai pusei 2-3 minutes apskrusti.
  • Apverskite mėsainius ir ant kiekvieno uždėkite po sūrio riekelę.
  • Viską nuimkite nuo kepsninės ir surinkite mėsainius.


Patarimai:

  • Norėdami išvengti mėsainių iškilimo, prieš kepdami kiekvieno kotleko viduryje įspauskite nedidelį įdubimą.
  • Patiekite su su salotomis ir mėgstamu padažu.


Rūkyti barbekiu kiaulienos šonkauliukai

Pagrindinis ingredientas

  • Kiaulienos šonkauliukai

Barbekiu padažas apšlakstymui

  • 32 g paprikos
  • 2 valgomųjų šaukštų čili miltelių
  • 2 valgomųjų šaukštų kumino
  • 2 valgomųjų šaukštų rudojo cukraus
  • 1 valgomojo šaukšto šviežiai malto juodojo pipiro
  • 1 valgomojo šaukšto raudonėlio
  • 1 valgomojo šaukšto cukraus
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/2 arbatinio šaukštelio kajeno
  • 120 ml obuolių acto
  • 120 ml sojų padažo
  • 120 ml vandens
  • 60 ml vorčesterio padažo

Barbekiu prieskoniai sausam marinavimui

  • 130 g rudojo cukraus
  • 65 g paprikos
  • 2 valgomųjų šaukštų druskos
  • 1 valgomojo šaukšto šviežiai malto juodojo pipiro
  • 1 valgomojo šaukšto baltojo pipiro
  • 1 valgomojo šaukšto česnako miltelių
  • 1 valgomojo šaukšto svogūno miltelių
  • 1 arbatinio šaukštelio kajeno


Procesas:

  • Įkaitinkite Evolve Kamado kepsninę iki maždaug 110°C.
  • Įsitikinkite, kad nėra tiesioginės ugnies. Ant anglių uždėkite rūkymo kaladėlę. Jei norite stipresnio skonio - reguliariai patikrinkite, ar jų yra pakankamai.
  • Tup tarpu nuo šonkaulių nuplėškite membraną.
  • Sumaišykite sausam marinavimui skirtus prieskonius ir juos tolygiai paskirstykite ant šonkaulių.
  • Uždėkite keraminius deflektorius ir groteles. Švelniai patepkite groteles alyvuių aliejumi ir uždėkite šokaulius kaulu žemyn. Palikiite trims valandoms.
  • Paruoškite padažą apšlakstymui - sumaišyite visas sudedamąsias dalis.
  • Po trijų valandų sandariai apvyniokite šonkauliukus aliuminio folija. Dėkite kaulu aukštyn į kepsninę ir palikite dar dviems valandoms.
  • Išvyniokite šonkauliukus ir grąžinkite į kamado kaulu žemyn dar 30 min.
  • Tolygiai paskirstykite padažą ant šonkaulių keliais plonais sluoksniais ir dėkite atgal į kepsninę ant grotelių 30 min.


Patarimai:

  • Jei liko prieskonių mišinio sausam marinatui, suberkite į indą su dangčiu ir laikykite sausoje, tamsioje vietoje iki šešių mėnesių. Įsitikinkite, kad prieskonių mišinio likutis nesusilietė su žalia mėsa.
  • Jei norite pasirūpinti, kad šonkauliukai nesudengtų - neleiskite temperatūrai pakilti aukščiau 130°C.


Pica

Reikės

Tešlai

  • 300 g duonos miltų
  • 2 arbatinių šaukštelių sausų mielių
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 230 ml drungno vandens
  • 1 arbatinio šaukštelio medaus
  • 1 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus

Padažui

  • 800 ml konservuotų trintų pomidorų
  • 1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomojo šaukšto  nesūdyto sviesto
  • 2 smulkinto česnako
  • 4 lapeliai šviežio baziliko, pjaustyto nedidelėmis juostelėmis
  • druskos pagal skonį
  • norimų priedų

Procesas:

  • Paruoškite tešlą. Sumaišyite visus sausus ingredientus. Sumaišykite visus sausus ingredientus. Sumaišykite viską, kol susiformuos tešlos kamuoliukas.
  • Perkelkite tešlą į miltais pabarstytą vietą ir 5 minutes minkykite, vis pridėdami vandens, kad tešla neišsausėtų.
  • Pridenkite audeklu ir palikite kilti nuo 30 min iki 2 val arba kol tešla padvigubės.
  • Iškočiokite į 30 cm skermesns apskritimą kaip įmanooma ploniau. Uždėkite tešlą ant kepimo popieriaus.
  • Sumaišykite padažui skirtus ingredientus ir užvirkite. Virkite ant lėtos ugnies 30 min.
  • Paruoškite kepsninę netiosioginei kaitrai ir ant viršaus uždėkite picos akmenį. Norėdami išgauti kuo geresnį picų krosnies efektą, labai svarbu įkaitinti keramiką ir picos akmenį iki 260°C 45 min.
  • Uždėkite picą ant akmens ir kepkite 5-15min, arba kol tešla apskrus.

Patarimai:

  • Jei norite autentiškos Neapolietiško stiliaus picos, įkaitinkite kamado iki 300°C ar net daugiau ir kepkite picą vos kelias minutes.


Tobulas kepsnys

Ingredientai

  • Kepsnys
  • 2 arbatiniai šaukšteliai daržovių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • Prieskoniai

Procesas:

  • Priš kepant leiskite kepsniams 20 min pastovėti kambario temperatūroje.
  • Įkaitinkite kamado iki 260°C.
  • Nuimkite keraminiu deflektorius ir uždėkite kepimo groteles ant žemiausio lygio tiesioginiam kepimui.
  • Patepkite kepsnį aliejumi ir pabarstykite mėgiamais prieskoniais.
  • Uždėkite kepsnį ant grotelių ir uždarykite dangtį.
  • Po 2-3 minučių matysite, kad kepsnys įgauna plutelę. Apverskite ir vėl uždarykite dangtį.
  • Dar po 2 minučių patikrinkite mėsos temperatūrą.
  • Kai kepsnys pasieks norimą temperatūrą, ištraukite (maždaug 55-60°C, jei norite pusiau iškepto).

GARDŪS ŠEDEVRAI PAKUTENS JŪSŲ SKONIO RECEPTORIUS

Tik pažvelkite, kokius skanius patiekalus galima pagaminti su Evolve Prime serijos kamado.

TIKSLIAI ŽINOME, KO JUMS REIKIA - TIK PAŽIŪRĖKITE Į ANKSTESNĘ VERSIJĄ

Tai - ne pirmoji mūsų kamado kepsninė. Sėkmingai į rinką išleidome ankstesnę versiją - Evolve Econ serijos kamado, kuris pasklido po Europą. Mūsų klientai dievina Evolve Econ kamado, bet nusprendėme sukurti dar tobulesnę, unikalią versiją: Evolve Prime serijos kamado.

Pilna specifikacija

Svoris
105 kg
Garantija
korpusui - visam naudojimo laikotarpiui, visoms kitoms dalims - 2 metai
Skersmuo
24" / 61 cm
Kepimo paviršiaus skersmuo
52 cm
Korpusas
Karščiui / ugniai atspari keramika
Glazūra
Karščiui atspari keraminė danga
Kaminas
Aliuminis, 4 reguliuojami lygiai, su apsauga nuo lietaus, nuimamas
Apatinė sklendė
check
Ugniadėžė / ugnies žiedas
Karščiui / ugniai atspari keramika
Dovanos
Pelenų žarsteklis, grotelių žnyplės, kepsninės uždangalas, 2 zonų kepimo sistema, puodų laikiklis, peleninė, anglių krepšys
Tarpinė
Stiklo pluošto
Kepimo grotelės
Daugiafunkcinė dviejų zonų kepimo sistema
Pusmėnulio formos karščio deflektoriai
check
Evolve kamado kepsninės garantijos sąlygos
EVOLVE

  • Greitis: Neribotas
  • Tako matmenys: 1650 x 440 mm
  • Maks. vartotojo svoris: 150 kg
*Įsigykite išsimokėtinai 68.71 € / mėn
Eleiko

Eleiko Performancesunkiosios atletikos treniruočių platforma. Pagrindas pagamintas iš...
*Įsigykite išsimokėtinai 125.79 € / mėn
Impulse Fitness

19 mm storio gryno plieno svarmenų plokštelės, papildomai užsakomas laikmačio ir...
*Įsigykite išsimokėtinai 112.88 € / mėn
Plačiau

  • Išmatavimai (i x p x a): 1096 x 848 x 2125 mm
  • Svoris: 205 kg
*Įsigykite išsimokėtinai 124.79 € / mėn
EVOLVE

Evolve RAA priedas jėgos virvei skirtas jėgos treniruočių narvams.
*Įsigykite išsimokėtinai 1.04 € / mėn
Eleiko

Eleiko IWF sunkiosios atletikos apšilimo platforma. Patvirtinta Tarptautinės sunkiosios...
*Įsigykite išsimokėtinai 133.71 € / mėn
Impulse Fitness

*Įsigykite išsimokėtinai 82.46 € / mėn
EVOLVE

Evolve EC-509 horizontalus krūtinės spaudimo suoliukas.
*Įsigykite išsimokėtinai 39.54 € / mėn
Marbo Sport

Marbo Sport laisvų svorių treniruoklis, skirtas atlikti horizontalų traukimą atrėmus...
*Įsigykite išsimokėtinai 84.96 € / mėn
Plačiau
Marbo Sport

Marbo Sport profesionalus pusinis treniruočių narvas, skirtas atlikti pratimus su...
*Įsigykite išsimokėtinai 41.46 € / mėn